FRAMTIDENS INDUSTRICOACH
Hållbar Utveckling och Cirkulär Ekonomi

Jobbeskrivning
Tillsammans skapar vi en konkurrenskraftig och hållbar industri i Kalmar län.

Är du redo att leda och driva projekt som har en positiv inverkan på både miljön och ekonomin? Vi söker en erfaren Industricoach som brinner för hållbar utveckling och cirkulär ekonomi. Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och vara med och forma en mer hållbar industri, då är det här din chans att göra skillnad.

I din roll kommer du att vara en central del av vårt team och spela en avgörande roll i att utveckla och implementera projekt inom b.la. cirkulär ekonomi. Du kommer att vara ansvarig för att coacha och stödja företag inom industrin för att främja hållbarhet och implementera cirkulära affärsmodeller. Din kommunikationsförmåga kommer att vara avgörande då du kommer att arbeta nära olika intressenter, både internt och externt, och förmågan att övertyga och sälja in projektets fördelar kommer att vara nyckeln till framgång.

Kvalifikationer
Som Industricoach är du van vid att leda och driva projekt från start till mål. Du kommer att hantera projektadministration, såsom dokumentation, avtal och budgetering, uppföljning och rapportering för att säkerställa att projekten genomförs enligt tidsplan och budget. Dessutom kommer du att bygga och upprätthålla relationer med olika intressenter inom cirkulär ekonomi och hållbar utveckling, och din förmåga att tänka nytt och utmana konventionella sätt att arbeta kommer att vara värdefull för att skapa innovativa och hållbara lösningar.

Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen – och på IUC – ser vi att du känner igen dig i vår värdegrund som enkelt kan sammanfattas i uttrycket Tillsammans. Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en lagspelare med ett genuint intresse av att bygga relationer internt så väl som externt.

För att vara framgångsrik i rollen som Industricoach på IUC Kalmar län är det önskvärt att du har en bakgrund inom industrin. Har du även erfarenhet av att arbeta med EU-projekt och ERUF-finansiering är det meriterande.

För tjänsten krävs det att du har B-körkort och är flexibel då resor är en naturlig del av din roll.

Ytterligare information
IUC Kalmar län är en regional resurs för ökad konkurrenskraft och kompetensutveckling för länets industriföretag. Vi arbetar för att stärka samverkan mellan industri, forskningsinstitut och universitet, samt regionala och lokala organisationer.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en del av en organisation som verkligen strävar efter att skapa positiv förändring. Du kommer att arbeta tillsammans med likasinnade kollegor som delar din passion för industriell utveckling. Vi är övertygade om att du kommer att känna dig inspirerad och motiverad av att vara en del av vårt team som arbetar mot ett starkare näringsliv i Kalmar län och en mer hållbar framtid.

Har vi fångat ditt intresse?

Sista ansökningsdatum är 2023-09-30.
Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum. Märk din ansökan med ”Framtidens Industricoach inom Hållbar Utveckling och Cirkulär Ekonomi”.

Skicka din ansökan och/eller hör av dig för mer information:

VD

0730-89 50 70

Håkan Muhr

VD

Kontaktuppgifter

  • 0730-89 50 70