Projektledare/projektchef

Vill du vara med och utveckla Kalmar läns tillverkningsindustri?

IUC Kalmar län söker nu en erfaren projektledare/projektchef, som kan hjälpa oss i detta viktiga arbete.

Din roll blir att styra, leda och följa upp våra utvecklingsprojekt mot uppsatta mål och projektbeskrivningar. Du är väl insatt i projektens budgetramar och ekonomiska förutsättningar, ansvarar för det operativa arbetet samt löpande dokumentation och rapportering gentemot myndigheterna.

Du bevakar och samlar information som berör projekten, såsom pressbevakning, dokumentering och information. Du driver och deltar i projektmöten, styrgruppsmöten, seminarier och andra aktiviteter, samt bevakar utlysningar för nya projekt samt skriver ansökningar. Du bidrar också till IUC:s fortsatta utveckling inom verksamhetsområdet industriell utveckling.

Vi ser att du har en bakgrund som ingenjör eller motsvarande, med en gedigen erfarenhet från ledande roller inom tillverkningsindustrin, samt med erfarenhet av att leda projekt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper om EU-finansierade projekt samt vana vid att skriva och ansöka om nya projekt är inget krav, men meriterande.

IUC står för Industriellt UtvecklingsCentrum. IUC Kalmar län AB arbetar mycket företagsnära med utvecklingsaktiviteter för tillverkningsindustrin i hela länet och driver idag ett stort antal EU-projekt inom kompetensutveckling, produktivitetsförbättringar inom automation och robotik, hållbarhet samt digitalisering och livsmedel.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 %, och arbetsplatsen är belägen vid flyget (Kalmar Öland Airport).

Kontakta Thomas Isaksson 0730-89 50 70 för information eller vid frågor om tjänsten.
Din ansökan skickas till senast 2022-01-15.

Läs mer på Platsbanken.

Varmt välkommen med din ansökan!