KLIVET – in i en hållbar framtid

KLIVET har som mål att tillväxt och konkurrenskraft inom industrins små och medelstora företag i Kalmar län och Gotlands län ska öka genom ett större fokus på hållbarhet.

KLIVET hjälper industriföretag att ställa om till en hållbar framtid! Projektet hjälper dig som företagare att ta fram praktiska verktyg för ert omställningsarbete. Vi gör detta tillsammans i Kalmar län men också med företag på Gotland, så det finns goda möjligheter till samverkan och erfarenhetsutbyten.

Vi tror att du är chef/ägare eller mellanchef med möjlighet att påverka de olika hållbarhetsperspektiven i ditt företag. Vi söker företag inom branscherna elektronik, glas, gummi/plast, kemi, livsmedel, metall, sten, textil, trä, utvinning och verkstad.

Vi vill att du ska inspireras att ta ”Klivet” mot en hållbar framtid med fokus på innovation och möjligheter med de resurser som redan finns. Vi lägger stort fokus på lokala samarbeten och kunskap.

Under projektets gång kommer du och ditt företag att få ta del av digitala seminarier, coachning, kunskap om Agenda 2030 och FN:s globala mål för hållbar utveckling. Tillsammans tar vi under projektets gång fram ett konkret och praktiskt verktyg som hjälper er i ert omställningsarbete.

Nu är ett av våra coachade företag framme i steget ”Strategi” och flera andra påväg in på Klivets spelbana! Är ni nyfikna av att ta ert team med på en hållbarhetsresa genom Klivet så kan ni redan nu anmäla er till våra spelkvällar som kommer börja nu i vår. Hitta länk och mer info nedan:

Klicka här för att läsa mer vad som händer inom projektet!

Avsiktsförklaring avseende individuell coachning.

Om du vill veta mer

Hör av dig till oss om du vill veta mer om KLIVET.

Hållbarhet och cirkulär ekonomi

0761-85 45 80

Helena Tinnert

Hållbarhet och cirkulär ekonomi

Kontaktuppgifter

  • 0761-85 45 80