Sätt fart på din digitala transformation

Digitalt

23 maj 9.00-12.00

Anmäl här
Sätt fart på din digitala transformation
Digitalt
23 maj 9.00-12.00

Förstå hur du kan öka ditt företags digitala mognad genom att delta i vår spännande teknikworkshop med rubriken ”Sätt fart på din digitala transformation – inspireras av andra industriföretags resor för ökad digitaliseringsmognad”.

Denna unika workshop ger dig möjligheten att lära dig av industriföretag och inspireras av deras resor mot ökad digital mognad.

Under workshoppen kommer vi att dela praktiska exempel från företags olika digitaliseringsresor och möjligheter och utmaningar de stött på. Genom att ta del av dessa berättelser och lärdomar kommer du förhoppningsvis se nya möjligheter för din organisation.

Workshoppen kommer också att erbjuda värdefulla verktyg och metoder för att mäta och utveckla din digitaliseringsmognad. Du kommer att lära dig hur du kan identifiera styrkor och svagheter inom ditt företag och formulera en handlingsplan för att accelerera din digitala transformation.

Dessutom kommer du att få möjlighet att nätverka och dela erfarenheter med andra deltagare från olika branscher och sektorer. Detta skapar en inspirerande och dynamisk miljö där du kan få nya idéer och insikter.

För vem?
Den här teknikworkshoppen riktar sig till er som är på gång eller påbörjat er digitaliseringsresa, men vill få en bättre förståelse och överblick för var ni befinner er och vad ni kan göra för att sätta fart på er digitala transformation.

När: Torsdag den 23 maj 2024 kl 09–12
Var: Digitalt via zoom länk, länk skickas före workshopen
Anmälan: Senast 20 maj, 2024

Inbjudan som PDF

Anmälan

Workshopledare:
Martin Friis, Teknikföretagen och Magnus
Mörstam, Intelliger AB

Varmt välkomna!

 

Dela via

IUC Kalmar läns medlemsföretag & kommuner i Kalmar län
Region Kalmar län
Yrkeshögskolan
Vinnova
Tillväxtverket
Europeiska unionen