Matilda Kvarmo är vår nya kommunikatör

Matilda Kvarmo är ny medarbetare på IUC Kalmar län och hon kommer ansvara för vår externa kommunikation. Matilda har lång erfarenhet inom kommunikationsområdet och har bland annat jobbat med varumärkesstrategi, visuell kommunikation och i större webbprojekt. I tidigare roller har hon haft seniora positioner på kommunikationsbyrå, inhouse-byrå och som konsult.

Matilda kommer ansvara för vår framtida kommunikationsstrategi samt driva och utveckla våra kommunikationsinsatser i pågående projekt samt i övrig verksamhet inom IUC Kalmar län. Hon kommer bland annat jobba med kommunikationen i det nystartade projektet Molekyl som fokuserar på cirkulär ekonomi och industriell symbios.

Molekyl är ett projekt som ligger i framkant inom hållbar utveckling och har som mål att bidra till utvecklingen av cirkulära affärsmodeller inom industrin. Jag ser fram emot att få bidra med min kompetens inom kommunikationsområdet och att tillsammans med duktiga kollegor verka för att företag upptäcker hållbarhet som en drivkraft för innovation, säger Matilda Kvarmo.

Framåt kommer IUC Kalmar län satsa ytterligare på att nå ut till företag och medlemmar då den externa kommunikationen är en av nycklarna för att lyckas. Genom en ännu bättre dialog med länets företagare hoppas vi kunna skapa ännu bättre förutsättningar för hållbar tillväxt.

Vi hälsar Matilda varmt välkommen och ser fram emot att med hennes breda erfarenhet kunna fortsätta utveckla det så viktiga kommunikationsarbetet, säger Håkan Muhr, vd för IUC Kalmar län.

 

Industriellt Utvecklingscentrum i Kalmar län är en regional resurs för ökad konkurrenskraft och kompetensutveckling för länets industriföretag. Vi arbetar för att stärka samverkan mellan industri, forskningsinstitut och universitet, samt regionala och lokala organisationer.

Dela via

Allmänt

Scanias framtidsspaning lockade stor publik

Scanias framtidsspaning lockade stor publik till Linnéuniversitetet IUC Kalmar län bjöd in till en spännande eftermiddag tillsammans med ett av…

15 maj, 2024 — Lästid 1 min

Allmänt

Axipto AB ny medlem hos IUC Kalmar län

Vi välkomnar Axipto AB som nytt medlemsföretag hos IUC Kalmar län. Vi ser fram emot ett bra samarbete tillsammans med…

16 maj, 2024 — Lästid 1 min

Allmänt

Spinova AB är ny medlem hos IUC Kalmar län

Vi välkomnar Spinova AB som nytt medlemsföretag hos IUC Kalmar län. Vi ser fram emot ett spännande samarbete framöver. Spinova…

14 maj, 2024 — Lästid 1 min

Allmänt

Examen för våra Byggnadsingenjörer

  Stort Grattis till våra studenter som har gått Yrkeshögskoleutbildningen till Byggnadsingenjör – produktionsledare! Avslutningen firades med examenslunch på Restaurang…

10 juni, 2024 — Lästid 1 min