Matilda Kvarmo är vår nya kommunikatör

Matilda Kvarmo är ny medarbetare på IUC Kalmar län och hon kommer ansvara för vår externa kommunikation. Matilda har lång erfarenhet inom kommunikationsområdet och har bland annat jobbat med varumärkesstrategi, visuell kommunikation och i större webbprojekt. I tidigare roller har hon haft seniora positioner på kommunikationsbyrå, inhouse-byrå och som konsult.

Matilda kommer ansvara för vår framtida kommunikationsstrategi samt driva och utveckla våra kommunikationsinsatser i pågående projekt samt i övrig verksamhet inom IUC Kalmar län. Hon kommer bland annat jobba med kommunikationen i det nystartade projektet Molekyl som fokuserar på cirkulär ekonomi och industriell symbios.

Molekyl är ett projekt som ligger i framkant inom hållbar utveckling och har som mål att bidra till utvecklingen av cirkulära affärsmodeller inom industrin. Jag ser fram emot att få bidra med min kompetens inom kommunikationsområdet och att tillsammans med duktiga kollegor verka för att företag att företag upptäcker hållbarhet som en drivkraft för innovation, säger Matilda Kvarmo.

Framåt kommer IUC Kalmar län satsa ytterligare på att nå ut till företag och medlemmar då den externa kommunikationen är en av nycklarna för att lyckas. Genom en ännu bättre dialog med länets företagare hoppas vi kunna skapa ännu bättre förutsättningar för hållbar tillväxt.

Vi hälsar Matilda varmt välkommen och ser fram emot att med hennes breda erfarenhet kunna fortsätta utveckla det så viktiga kommunikationsarbetet, säger Håkan Muhr, vd för IUC Kalmar län.

 

Industriellt Utvecklingscentrum i Kalmar län är en regional resurs för ökad konkurrenskraft och kompetensutveckling för länets industriföretag. Vi arbetar för att stärka samverkan mellan industri, forskningsinstitut och universitet, samt regionala och lokala organisationer.

Dela via

Allmänt

Topformula Healthcare AB ny medlem hos IUC Kalmar län

Vi välkomnar Topformula Healthcare AB som nytt medlemsföretag hos IUC Kalmar län. Vi ser fram emot ett spännande samarbete tillsammans…

2 januari, 2024 — Lästid 1 min

Allmänt

Elisabet Qvarford är vår nya industricoach

IUC Kalmar län har rekryterat Elisabet Qvarford i rollen som industricoach och projektledare för projektet Molekyl som fokuserar på cirkulär…

20 december, 2023 — Lästid 1 min

Allmänt

Ölandsplast AB ny medlem hos IUC Kalmar län

Vi välkomnar Ölandsplast AB som nytt medlemsföretag hos IUC Kalmar län Vi ser fram emot ett spännande samarbete tillsammans med…

6 november, 2023 — Lästid 1 min

Allmänt | Nyheter

500 intervjuer - utvecklingsbehoven är stora & ökar

Utvecklingsbehoven hos små- och medelstora industriföretag är stora och ökar. När vi summerar denna avslutande rapportserie ser vi att 9…

31 oktober, 2023 — Lästid 1 min