Har du tankar på att laga mat under bar himmel och att också bjuda på den? Nu erbjuder vi både inspiration och ökad kunskap om matlagning utomhus.
Kursen i utomhusmatlagning – som innehåller en digital teoridel och en heldag med praktik – genomförs av Per Nilsson, Profox och Camilla Jönson, Robusta Äventyr på uppdrag av Livsmedelsutveckling Sydost.
När är kursen?
I kursen ingår ett teoripass som genomförs digitalt och en heldag där teori varvas med praktik (OBS! olika platser och datum för den praktiska heldagen. Välj det alternativ som passar dig bäst).
21 april kl. 14.30-16.30 (digitalt – båda grupperna)
och
27 april 2022, kl. 8.30-17.00 Gränsö Slott eller 28 april 2022, kl. 8.30-17.00 Stufvenäs Gästgifveri
Vad innehåller kursen?
• Vad säger lagstiftningen och branschriktlinjerna?
• ”Fine dining”, råvarukorg eller fika? – Vi visar på bredden för utomhusmatlagning
• Olika matlagningstekniker och logistik i uteköket (vi lagar och provar tillsammans)
• Inspiration och idéer för den egna verksamheten
Vad kostar det?
Kostnaden per deltagare är endast 300 kr, då kursen subventioneras av Livsmedelsutveckling Sydost.
Inbjudan: Klicka på Inbjudan_utomhusmatlagning_april_2022 för att se hela inbjudan.
Anmälan: Kursen är nu fullbokad och vi har stängt anmälan.
Platser: Antalet platser är begränsat till 15. Vid för få deltagare ställs kursen in.
Praktiskt: En digital länk till kursen skickas ut separat och senast dagen före kursstart. Stora delar av den praktiska heldagen sker utomhus. Därför rekommenderas varma och oömma kläder och ev. annan anpassning utifrån vädret den aktuella dagen.
Frågor: Kontakta , 070-365 22 15 vid frågor eller om du önskar få information om ev ytterligare kurstillfällen.