Hållbarhetsaspekter med Urban Björn (KLIVET)

Zoom

31 mars kl. 9.00 - 10.30

Anmäl här
Hållbarhetsaspekter med Urban Björn (KLIVET)
Zoom
31 mars kl. 9.00 - 10.30

Urban Björn hjälper, genom sitt företag Business as Equals, företag att nå sin fulla potential genom att jobba med jämställdhet, mångfald och inkludering.

Urban Björn

”Urban Björn är ekonom och var under drygt 15 år affärschef och SVP inom Investment och Corporate Banking. Han bytte spår och blev HR-chef, och senare Head of Diversity & Inclusion på en av Nordens största banker där han 2018 tränade över 1 000 chefer i inkluderande ledarskap. Sedan 2019 driver han egna företaget Business as Equals, som hjälper företag att få ut den fulla (affärs)potentialen genom jämställdhet, mångfald och inkludering. Urban har också skrivit boken ”Business as equals” (Liber, 2021). Boken handlar om potentialen i en inkluderande kultur och ett inkluderande ledarskap.”

KLIVET hjälper industriföretag att ställa om till en hållbar framtid! Projektet hjälper dig som företagare att ta fram praktiska verktyg för ert omställningsarbete. Vi gör detta tillsammans i Kalmar län men också med företag på Gotland, så det finns goda möjligheter till samverkan och erfarenhetsutbyten. Läs mer om projektet här.

Välkommen med din anmälan via den här länken!

Dela via

IUC Kalmar läns medlemsföretag & kommuner i Kalmar län
Region Kalmar län
Yrkeshögskolan
Vinnova
Tillväxtverket
Europeiska unionen