Är du vår blivande Kommunikatör?

Vi söker en Kommunikatör som hjälper oss att nå ut med viktig information samt kommunicera med industriföretagen i Kalmar län.

Jobbeskrivning
Tillsammans skapar vi en konkurrenskraftig och hållbar industri i Kalmar län

Du kommer jobba med alla delar i vår kommunikation och stötta våra olika verksamheter med allt från rådgivning och planering till enklare produktion och genomförande av kommunikationsinsatser. Även om arbetet kräver att du är självgående har du såklart hjälp av övriga medarbetare på IUC Kalmar län.  Du kommer vara en viktig kugge i framtagandet av en kommunikationsstrategi, både för IUC:s övergripande verksamhet men även för de olika projekt som löpande bedrivs på IUC. I rollen ingår även rapportskrivning och dokumentation av den projektverksamhet som bedrivs gentemot våra olika finansiärer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Vi tror att du som söker har arbetat med kommunikation i några år och känner dig trygg i rollen som bollplank och stöd till andra funktioner. Du har erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation samt strategisk och långsiktig kommunikationsplanering. Du behöver ha god kunskap i de olika arbetsmoment som ingår i arbetet med kommunikation. Det innebär bl.a. målgruppsanpassning, känsla för grafisk form, enklare materialproduktion, textarbete och publicering på webb, intranät och i sociala kanaler. I rollen som kommunikatör har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Kunskaper om EU-finansierade projekt samt vana vid att skriva och ansöka om nya projekt är inget krav, men meriterande.

Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen – och på IUC – ser vi att du känner igen dig i vår värdegrund som enkelt kan sammanfattas i uttrycket Tillsammans. Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en lagspelare med ett genuint intresse av att bygga relationer internt så väl som externt.

Ytterligare information
IUC Kalmar län är en regional resurs för ökad konkurrenskraft och kompetensutveckling för länets industriföretag. Vi arbetar för att stärka samverkan mellan industri, forskningsinstitut och universitet, samt regionala och lokala organisationer.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en del av en organisation som verkligen strävar efter att skapa positiv förändring. Du kommer att arbeta tillsammans med likasinnade kollegor som delar din passion för industriell utveckling. Vi är övertygade om att du kommer att känna dig inspirerad och motiverad av att vara en del av vårt team som arbetar mot ett starkare näringsliv i Kalmar län och en mer hållbar framtid.

Har vi fångat ditt intresse?

Sista ansökningsdatum är 2023-09-30.
Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum. Märk din ansökan med ”Kommunikatör”.

Skicka din ansökan och/eller hör av dig för mer information:

VD

0730-89 50 70

Håkan Muhr

VD

Kontaktuppgifter

  • 0730-89 50 70