• Start
  • Aktuellt
  • Hur kan företag och samhälle växa av en cirkulär ekonomi? - Konferens i Kalmar - 30 jan

Hur kan företag och samhälle växa av en cirkulär ekonomi? - Konferens i Kalmar - 30 jan

En dag om hur företag och samhälle växer av och med en cirkulär ekonomi - med särskilt fokus på Kronoberg och Kalmar län. Konferensen riktar sig till dig som är verksam inom näringslivet eller offentlig verksamhet med intresse av cirkulär ekonomi och hållbarhet.

Datum: 30 jan 2020
Tid: 9.30-15.00
Plats: Kalmar (återkommer med info om vilken lokal)

Dagen anordnas av projektet Cirkulär ekonomi i Kronoberg och Kalmar län (CRKKL) och är kostnadsfri. De kommer bjudas på fika och lunch. Antalet platser är begränsade! Sista anmälningsdag är den 23 januari.

Läs mer

Fler artiklar

Meningsfulla möten - Workshop - 5 mars

Har du ibland undrat var alla bra idéer från senaste mötet egentligen tog vägen? Vad har hänt med det som beslutades senast eller kommer vi få den hjälp som vi behöver? Eller har du upplevt att mötet du nyss kom ifrån kändes energifattigt, spretigt och ostrukturerat? Som om det fanns en osynlig pyspunka och där diskussionen i stort var ungefär samma som vid förra mötet?

Ny medarbetare till projektet SmeLand

Lars Bylin har en gedigen bakgrund och erfarenhet från företagande och företagsvärlden, han har bl.a. jobbat tillsammans med Torsten Jansson inom New Wave koncernen.

Han har även ägt och drivit ett antal olika företag så bakgrunden känns väldigt passande.

Lars kommer jobba i projektet SmeLand.

Vi hälsar Lars varmt välkommen till oss på IUC Kalmar Län!

Hur kan företag och samhälle växa av en cirkulär ekonomi? - Konferens i Kalmar - 30 jan

En dag om hur företag och samhälle växer av och med en cirkulär ekonomi - med särskilt fokus på Kronoberg och Kalmar län. Konferensen riktar sig till dig som är verksam inom näringslivet eller offentlig verksamhet med intresse av cirkulär ekonomi och hållbarhet.

Robotlyftet

Robotlyftet – utnyttja stöd för rätt satsningar inom automation och robotisering!

Under perioden 2019 - 2021 kan små och medelstora industriföretag i Sverige ta del av Robotlyftet - ett stöd för utvärdering och utveckling inom automation och robotisering. Robotlyftets organisation täcker hela Sverige. Företag från norr till söder får en egen regional kontakt.

Intresseanmälan - Utbildning Arbetsmiljö - 6 feb 2020

Utbildning i arbetsmiljö för personer i ledningsgrupp, chefer eller personer med personalansvar. 

Eftersom de förra Arbetsmiljöutbildningarna har varit så uppskattade så vill vi kolla av intresset av att ev. starta en omgång till.

Förlängning av projektet SIK

Vi har nu fått besked om förlängning av projektet SIK (Smart Industri Kalmar Län). Projektet kommer hålla på t.o.m. sista maj 2020.

Coachning Produktionsutveckling

IUC i Kalmar län erbjuder coachning i strategiarbete inom produktionsutveckling. Coachningen konkretiserar åtgärder, i såväl det kortare som längre tidsperspektivet, för att stärka företagets produktionsförmåga i dagens och en förväntad framtida konkurrenssituation. Den ordervinnande konkurrensfaktorn fokuseras och utgör grunden för alla åtgärdsförslag.

Nu är flytten avklarad!

Nu har vi kommit på plats och är ”up and running” i våra nya ändamålsenliga lokaler vid Kalmar Flygplats, välkomna att besöka oss!

Samtidigt tar vi tillfället i akt och hälsar Håkan Muhr lycka till i sin nya roll som Styrelse ordförande.

Adress

IUC i Kalmar AB
Flygplatsvägen 32
392 41 Kalmar

Org.nr: 556541-0213

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Instagram
Linkedin

Nyhetsbrev