Förlängning av projektet SIK

Vi har nu fått besked om förlängning av projektet SIK (Smart Industri Kalmar Län). Projektet kommer hålla på t.o.m. sista maj 2020.

SIK-projektet har nu varit i gång med fysiska utbildningar fr.o.m. maj 2018 för de 89 deltagande företagen och just i denna minut har det genomförts 75 fysiska ”på-plats-utbildningar” till dessa företag i Kalmar län. 950 personer har deltagit på utbildningarna inom ett 30-tal olika områden.

Även de Webbaserade utbildningarna kommer att fortsätta t.o.m. sista maj 2020. Just nu innehåller webbportalen 204 utbildningar, 1135 användare som genomgått 988 utbildningar samt är det 307 pågående utbildningar.

Sammanfattningsvis är det många personer som gått kurser/utbildningar genom projektet och vi är mycket nöjda över förlängningen av projektet så ännu fler kan få ta del av detta.

Läs mer om projektet

Kontaktperson för projektet

Anders Olofsson, Projektledare 
0708-62 59 90
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fler artiklar

Förlängning av projektet SIK

Vi har nu fått besked om förlängning av projektet SIK (Smart Industri Kalmar Län). Projektet kommer hålla på t.o.m. sista maj 2020.

Grundläggande utbildning inom automation och robotisering - Växjö - 19 nov

Vi ger dig kunskap och verktyg för att kunna optimera ert företag med hjälp av ökad beställarkompetens, produktionsteknik och praktisk kunskap inom robotikens grunder.

Coachning Produktionsutveckling

IUC i Kalmar län erbjuder coachning i strategiarbete inom produktionsutveckling. Coachningen konkretiserar åtgärder, i såväl det kortare som längre tidsperspektivet, för att stärka företagets produktionsförmåga i dagens och en förväntad framtida konkurrenssituation. Den ordervinnande konkurrensfaktorn fokuseras och utgör grunden för alla åtgärdsförslag.

Robotlyftet

Robotlyftet – utnyttja stöd för rätt satsningar inom automation och robotisering!

Under perioden 2019 - 2021 kan små och medelstora industriföretag i Sverige ta del av Robotlyftet - ett stöd för utvärdering och utveckling inom automation och robotisering. Robotlyftets organisation täcker hela Sverige. Företag från norr till söder får en egen regional kontakt.

Nu är flytten avklarad!

Nu har vi kommit på plats och är ”up and running” i våra nya ändamålsenliga lokaler vid Kalmar Flygplats, välkomna att besöka oss!

Samtidigt tar vi tillfället i akt och hälsar Håkan Muhr lycka till i sin nya roll som Styrelse ordförande.

Adress

IUC i Kalmar AB
Flygplatsvägen 32
392 41 Kalmar

Org.nr: 556541-0213

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Instagram
Linkedin

Nyhetsbrev