• Start
  • Aktuellt
  • Grundläggande utbildning inom automation och robotisering - Växjö - 19 nov

Grundläggande utbildning inom automation och robotisering - Växjö - 19 nov

Vi ger dig kunskap och verktyg för att kunna optimera ert företag med hjälp av ökad beställarkompetens, produktionsteknik och praktisk kunskap inom robotikens grunder.

Föreläsare: Bernt Henriksen och Ingemar Reyier, Robotdalen.

Var: Epic Innovation & Technology Center, Georg Lückligs väg 1, Växjö
När: 19 november, kl.09:00-16:30
Kontakt: Stefan Karlsson, IUC Kalmar Län, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , 0730-89 01 04
Anmälan: Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 11 november

Detta är ett kostnadsfritt Kunskapsmöte inom Robotlyftet. Vi bjuder på fika och lunch. Meddela ev. specialkost i samband med anmälan.

Läs mer

Välkommen till Kunskapsmöte inom automation och robotisering!

Fler artiklar

Förlängning av projektet SIK

Vi har nu fått besked om förlängning av projektet SIK (Smart Industri Kalmar Län). Projektet kommer hålla på t.o.m. sista maj 2020.

Grundläggande utbildning inom automation och robotisering - Växjö - 19 nov

Vi ger dig kunskap och verktyg för att kunna optimera ert företag med hjälp av ökad beställarkompetens, produktionsteknik och praktisk kunskap inom robotikens grunder.

Coachning Produktionsutveckling

IUC i Kalmar län erbjuder coachning i strategiarbete inom produktionsutveckling. Coachningen konkretiserar åtgärder, i såväl det kortare som längre tidsperspektivet, för att stärka företagets produktionsförmåga i dagens och en förväntad framtida konkurrenssituation. Den ordervinnande konkurrensfaktorn fokuseras och utgör grunden för alla åtgärdsförslag.

Robotlyftet

Robotlyftet – utnyttja stöd för rätt satsningar inom automation och robotisering!

Under perioden 2019 - 2021 kan små och medelstora industriföretag i Sverige ta del av Robotlyftet - ett stöd för utvärdering och utveckling inom automation och robotisering. Robotlyftets organisation täcker hela Sverige. Företag från norr till söder får en egen regional kontakt.

Nu är flytten avklarad!

Nu har vi kommit på plats och är ”up and running” i våra nya ändamålsenliga lokaler vid Kalmar Flygplats, välkomna att besöka oss!

Samtidigt tar vi tillfället i akt och hälsar Håkan Muhr lycka till i sin nya roll som Styrelse ordförande.

Adress

IUC i Kalmar AB
Flygplatsvägen 32
392 41 Kalmar

Org.nr: 556541-0213

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Instagram
Linkedin

Nyhetsbrev