IUC Kalmar Län
 

Är du en kommunikativ ekonom?

Har du haft ett brett ekonomiansvar tidigare och gillar ett omväxlande arbete med både rutinuppgifter och uppgifter av mer komplex karaktär? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Rollen som ekonomiansvarig är en bred roll, där du kommer att ha det övergripande ansvaret för ekonomin.

Som ekonomiansvarig rapporterar du till VD, styrelse och arbetar på vårt kontor i Kalmar men verksamheten omfattar hela Kalmar län  

Dina huvudsakliga ansvarsområden som ekonomiansvarig (60%) 

 • Ansvar för löpande redovisning, kvalitetssäkring av bokslut och årsredovisning
 • Uppföljning, rapportering, analys av projekt
 • Finansieringsfrågor och likviditetsplanering
 • Rekvisitionshantering av Eu projekt
 • Löneadministration
 • Övrig administration tex i samband med styrelsemöten, hyresavtal

Är du dessutom språksäker kommunikatör med grafiskt sinne, så utvecklar vi tjänsten till en heltid

 • Ansvara för att uppdatera och utveckla hemsidan.
 • Tillsammans med VD: n och projektledare ansvara för textproduktion av pressmeddelande, debattartiklar samt nyhetsbrev till medlemmar och andra organisationer.

Kvalifikationer och erfarenhet 
Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, det är dock starkt meriterande om du har högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet, gärna mer, av redovisning, rapportering, ekonomiansvar och projektredovisning.

Personliga egenskaper 
Som ekonomiansvarig på IUC Kalmar län  behöver du trivas i en entreprenörsanda och ha en flexibel attityd. På vårt lilla kontor har vi god stämning och vi hjälps åt, vilket gör att vi söker en prestigelös lagspelare som är social och kommunikativ. Det är också viktigt att vara trygg i sig själv och kunna fatta beslut självständigt. Du kommer även att ha nytta av din analytiska förmåga och strukturerade sätt att arbeta. Du behöver ha goda kunskaper i svenska  både skriftligt och muntligt. 

Hos oss erbjuds du; 

 • En nyckelroll
 • Ta över ansvaret på en väl fungerande ekonomifunktion med ordning och reda, samtidigt som du kontinuerligt utvecklar och förbättrar rutiner och processer.
 • Arbeta i en grupp där det är trivsam och glad stämning med högt i tak.

Om Industriellt Utvecklingscentrum Kalmar (IUC Kalmar län)
IUC Kalmar län, är ett regionala utvecklingsbolag som har ett välförankrat regionalt ägande i form av företag och kommuner i regionen. IUC-nätverkets gemensamma mål är att bidra till en stark svensk industri, att skapa tillväxt och arbetstillfällen.
Vi arbetar med företagsutveckling, yrkeshögskoleutbildning, sustainable projekt, nätverk samt hjälp med att hitta finansiering för utveckling. Vi stimulerar länets näringsliv och hjälper företag att utvecklas, lösa problem och expandera.

Är du nyfiken och vill veta mera kontakta:
Maria Faltin 0481-45208 och ansökan mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fler artiklar

Är du en kommunikativ ekonom?

Har du haft ett brett ekonomiansvar tidigare och gillar ett omväxlande arbete med både rutinuppgifter och uppgifter av mer komplex karaktär? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Rollen som ekonomiansvarig är en bred roll, där du kommer att ha det övergripande ansvaret för ekonomin.

"SMED" i praktiken - 8 maj

"SMED" i praktiken - Halvering av ställtid - Trelleborg Sealing Solution AB, Kalmar. Presentationer, reflektion, erfarenhetsutbyte och frågestund. Välkomna!

Dag: Tisdag 8 maj 2018
Tid: 13.30-15.30
Plats: Trelleborg Sealing Solution, Franska vägen 18, Kalmar

Produktionslyftets Startprogram våren 2018

Att löpande förnya kräver att du och dina kollegor förmår samla styrkorna kring det som är viktigt. Avgörande är att ni investerar tid och kraft – och att ni uthålligt kan driva en linje! Välkommen till Produktionslyftets Startprogram i Kalmar län med start den 15 mars 2018.

Lean produktion 7,5 hp i Kalmar 2018/2019

IUC Kalmar Län erbjuder i samarbete med Produktionslyftet och Chalmers Professional Education en 7,5 hp utbildning i Lean produktion.

SIK - Smart Industri Kalmar län

Under hösten 2017 fick vi besked från ESF-rådet att socialfondsprojektet SIK hade blivit beviljat. Vi tilldelades 8,7 miljoner kronor från ESF-rådet som täcker 75 % av omslutningen, där resterande medfinansiering är de företag som anser att de har behov av kompetenshöjning hos sin befintliga personal och ledning.

Ta del av INDIGO - Industriell digitalisering i praktiken

Smart industri är Sveriges Framtid!

"Strategin Smart industri ska bidra till att Sverige ska vara världsledande inom modern och hållbar industriell produktion som är smart, flexibel och resurseffektiv och som kan erbjuda attraktiva arbetsplatser", Mikael Damberg, Sveriges innovation- och näringsminister.

Rikskonferens för tolv IUC-bolag

Den 13-14 september var det rikskonferens i Trollhättan för IUC-bolag. IUC i Kalmar var närvarande under dessa dagar. 

IUC Kalmar län körde KickStart digitalisering

Digitalisering är något alla pratar om idag. IUC Kalmar län agerade under våren 2017 lokal processledare för ett initiativ från bla Teknikföretagen, IF metall, RISE och Fiber Optic Valley. Vår projektledare uttalar sig om varför just du ska du delta i KickStart digitalisering.

Söker du kontorslokal i Kalmar?

IUC Kalmar län erbjuder ditt företag kontor att hyra. Här får du otroligt bra möjlighet att utvidga ditt nätverk och samverka för en positiv utveckling av Kalmar läns näringsliv.

Adress

IUC i Kalmar AB
Gröndalsvägen 19 B
392 36 Kalmar

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Linkedin

Nyhetsbrev