IUC Kalmar Län
 
  • Start
  • Aktuellt
  • Ta del av INDIGO - Industriell digitalisering i praktiken

Ta del av INDIGO - Industriell digitalisering i praktiken

Smart industri är Sveriges Framtid!

"Strategin Smart industri ska bidra till att Sverige ska vara världsledande inom modern och hållbar industriell produktion som är smart, flexibel och resurseffektiv och som kan erbjuda attraktiva arbetsplatser", Mikael Damberg, Sveriges innovation- och näringsminister.

Vill ni utveckla ert företags digitala kompetenser och utnyttja ny teknik på ett optimalt sätt för att ligga i branschens framkanten och inte tappa konkurrenskraft? I INDIGO får små och medelstora industriföretag svar på många frågor i ämnet samt startar och genomför ett verkligt case. 

Arrangeras av Stiftelsen Träcentrum Nässjö. IUC Kalmar Län är samarbetspartner i projektet. 

Läs mer

Kontaktperson på IUC Kalmar Län: Stefan Karlsson

Fler artiklar

Teknikworkshop - 29 maj

Välkommen till en workshop om kollaborativa robotar och automationsstrategier. En strategi för ökad automation måste till för att Sverige skall öka effektiviteten. Idag finns många kollaborativa robotar på marknaden men vilken är rätt för just ert företag? Denna workshop syftar till att få bättre insikt i vad som finns på marknaden idag samt hur man kan tänka gällande strategier för smart automation.

Teknikworkshop - 7 maj

Välkommen till en workshop i utveckling av mätetalssystem. IUC Kalmar län bjuder tillsammans med Produktion2030 in till en workshop kring små och medelstora företags mätetalssystem. Experter från Lunds Universitet och Chalmers berättar om resultat och diskuterar erfarenheter från pågående forskning.

Kickstart digitalisering - Nässjö

Ta chansen att delta! Kickstart är ett digitaliseringsinitiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering - oavsett var på resan man befinner sig.

Är du en kommunikativ ekonom?

Har du haft ett brett ekonomiansvar tidigare och gillar ett omväxlande arbete med både rutinuppgifter och uppgifter av mer komplex karaktär? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Rollen som ekonomiansvarig är en bred roll, där du kommer att ha det övergripande ansvaret för ekonomin.

"SMED" i praktiken - 8 maj

"SMED" i praktiken - Halvering av ställtid - Trelleborg Sealing Solution AB, Kalmar. Presentationer, reflektion, erfarenhetsutbyte och frågestund. Välkomna!

Dag: Tisdag 8 maj 2018
Tid: 13.30-15.30
Plats: Trelleborg Sealing Solution, Franska vägen 18, Kalmar

Produktionslyftets Startprogram våren 2018

Att löpande förnya kräver att du och dina kollegor förmår samla styrkorna kring det som är viktigt. Avgörande är att ni investerar tid och kraft – och att ni uthålligt kan driva en linje! Välkommen till Produktionslyftets Startprogram i Kalmar län med start den 15 mars 2018.

Lean produktion 7,5 hp i Kalmar 2018/2019

IUC Kalmar Län erbjuder i samarbete med Produktionslyftet och Chalmers Professional Education en 7,5 hp utbildning i Lean produktion.

Ta del av INDIGO - Industriell digitalisering i praktiken

Smart industri är Sveriges Framtid!

"Strategin Smart industri ska bidra till att Sverige ska vara världsledande inom modern och hållbar industriell produktion som är smart, flexibel och resurseffektiv och som kan erbjuda attraktiva arbetsplatser", Mikael Damberg, Sveriges innovation- och näringsminister.

Söker du kontorslokal i Kalmar?

IUC Kalmar län erbjuder ditt företag kontor att hyra. Här får du otroligt bra möjlighet att utvidga ditt nätverk och samverka för en positiv utveckling av Kalmar läns näringsliv.

Adress

IUC i Kalmar AB
Gröndalsvägen 19 B
392 36 Kalmar

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Linkedin

Nyhetsbrev