IUC Kalmar Län
 

Söker du kontorslokal i Kalmar?

IUC Kalmar län erbjuder ditt företag kontor att hyra. Här får du otroligt bra möjlighet att utvidga ditt nätverk och samverka för en positiv utveckling av Kalmar läns näringsliv. Vi är idag 10 företag och organisationer samlade i lokaler på ”Kalmar Nyckel”. Vi har enskilda kontorsrum med gemensamma utrymmen såsom kök/fikarum, kopieringsrum, toaletter och konferensrum. Det finns bra parkeringsmöjligheter både för dig och dina besökare.

Är du intresserad kontakta oss!
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I byggnaden finner du Brofästets hotell & konferens. Anläggningen är anpassad för konferenser, utbildningar och företagsarrangemang och där du kan hyra efter behov samt finns även lunchrestaurang.

Fler artiklar

6,7 miljoner kronor i nytt projekt till IUC Kalmar län!

Projektet kommer att ge företagen i länet ökad kompetens inom tre av Smart Industris fokusområden, Industri 4.0, Hållbar produktion och Testbädd Sverige.

Digitalisering - Film

"Digitaliseringen förändrar vårt samhälle och företagens förutsättningar i en allt snabbare takt. Här berättar närings- och innovationsminister Mikael Damberg om Digitaliseringslyftet och möjligheterna för Sveriges industriföretag att komma vidare med sitt digitaliseringsarbete"

Söker du kontorslokal i Kalmar?

IUC Kalmar län erbjuder ditt företag kontor att hyra. Här får du otroligt bra möjlighet att utvidga ditt nätverk och samverka för en positiv utveckling av Kalmar läns näringsliv.

Adress

IUC i Kalmar AB
Gröndalsvägen 19 B
392 36 Kalmar

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Facebook
Linkedin

Nyhetsbrev